woensdag 4 december 2013

Daar is het dan

In mijn vorige bericht had ik al aangegeven met veel bezig te zijn, maar ik kon nog niets laten zien. Maar aangezien iedereen nu alles heeft ontvangen kan ik het hier ook showen.
Eerst de atc's die ik zelf heb gemaakt voor de swapvintage op het SA-forum. 1 set gestempelt en 1 set met vooral papier.
Daaronder de atc's die ik terug heb ontvangen, erg mooi en altijd weer een verrassing om te zien wat een ander met het onderwerp doet.


Dit jaar hebben we Sinterklaas gevierd met de collega's, lootjes trekken via lootjestrekken.nl ging echt super goed. We hadden afgesproken een suprise plus gedicht en een klein cadeautje.
Hieronder foto's van de suprise die ik heb gemaakt, dit was poging 2, nadat mijn eerste idee maar niet wou lukken. Het idee van mijn suprise komt uit de Cards and Scrap nr 10 blz 16 en het is een ontwerp van Els Westerveld.Als afsluiting van de middag kreeg iedereen ook nog een sinter/kerst beker mee.
De bekers komen bij Xenos vandaan en hierbij een foto impressie van het vullen en verpakken.


2 opmerkingen:

Jolanda Goes zei

wat een prachtige ATC's heb je gemaakt en ontvangen! Ik krijg spijt dat ik niet mee heb gedaan hihi. Je suprise zag ik op het forum, ook een geweldig idee en mooi uitgevoerd. En leuk ook de bekers.

Je@net zei

Mooi ATC-tjes, Astrid, zowel de gemaakte als ontvangen kaartjes zien er prachtig uit!
En wat een gezellige Sinterklaasmiddag hadden jullie. Ziet er super leuk uit!