Over Mij

Week10
Wel in huis is de rust terug gekeerd, en een nieuw vriendje heeft zich aangedient, zo ongeveer net nadat het uit was gemaakt. Wat zijn pubers toch leuk (arch).
Verder heeft Jeffrey het ex-vriendje besloten om toch weer thuis te gaan wonen, hij was al een paar keer thuis gaan eten en had diverse gesprekken gehad met zijn ouders, hij verwacht dat het nu goed gaat komen, ook omdat het contact met zijn broer is verbetert. Ik hoop echt voor hem dat ze er gezamelijk uitkomen, en zoals hij het vertelde is er ook echt iets verandert. Met pijn in mijn hart afscheid genomen hij hoorde toch zo'n 9 maanden bij het gezin en het is een heel aardige jongen die ik zal missen.
Ondertussen zijn mijn darmen weer tot rust gekomen, zonder dokters bezoek. En voor de rest heb ik niet veel te klagen deze winter, mijn longen geven weinig problemen en ook de griep heeft me aardig gepasseerd. Wel deze week naar de tandarts geweest, blijk ik een afspraak vergeten te zijn bij de mondhygieniste, is me nog nooit overkomen, maar ik mag nu wel de volle mep betalen zonder dat er iets is gebeurd. Plus dat ik als nog er heen moet gaan. ook krijg ik een proforma rekening voor de verdere herstel werkzaamheden aan mijn gebit. Annefleur krijgt een wortelkanaalbehandeling, maar gelukkig is ze nog geen 18 jaar dus dit wordt nog vergoed. Verder ben ik eindelijk naar de kapper gegaan, hou er niet van en stel het altijd erg lang uit. Ik ben blij met m'n nieuwe kapsel maar moet er nog wel aan wennen. Boven mijn schouders en van achteren iets schuin opgeknipt. En vandaag was het lekker weer, dus maar eens aan de slag in de tuin. Niet mijn grootste hobby maar nu het er weer redelijk netjes bij ligt, krijg ik wel meer zin in de lente. Gelukkig zijn de weer voorspellingen gunstig deze week.
Op mijn werk gaat alles lekker, ik krijg binnen kort een nieuwe client erbij om te begeleiden en daar kijk ik erg naar uit. Ik vind het altijd leuk en spannend om iemand op te starten en te begeleiden in de eerste periode. Ik moet ik vertellen dat ik nog steeds vind dat ik de leukste baan ter wereld heb. Zelfstandig, maar niet alleen, met en voor mensen werken. Samen ontdekken waar iemand zijn mogelijkheden en grenzen liggen.

Week 7
We zijn alweer wat weken op weg in het nieuwe jaar. En eerlijk gezegd liep het hier in huis op rolletjes, oké de zolder is nog een grote zooi, maar verder eindelijk eens rust. Heerlijk een weekje weg met ons 4tjes. Frans ik en mijn ouders. In een luxe bugalow in noord brabant, heerlijk weer koud maar droog, dus lekker veel gewandeld en heel luxe een eigen sauna in huis, ons dus prima vermaakt. En heerlijk bij gekomen.
Met Tanja gaat het goed in Australië ze heeft een andere werkgever gevonden, waar ze samen met een vriendin uit Nederland werkt. Stukken beter voor haar want nu heeft ze minder last van haar heimwee. Haar broer Arjan vermaakt zich prima in Nieuw Zeeland, is daar aan het rond trekken, werken en klimmen. En heeft de tijd van zijn leven, het is leuk om hun berichtjes te lezen.
Op mijn werk begint alles voor mij wat beter te gaan en ik kom weer in mijn flow, kan me nu zonder moeite concentreren en ben lekker aan het werk. Ons team krijgt extra aandacht op het thema samen werken en ik hoop echt dat we er gezamelijk weer een goed werkend team van kunnen maken.
Hier in huis is het weer erg aan het rommelen, Annefleur heeft zondagavond haar verkering uit gemaakt. Wat toch wel erg lastig is, aangezien haar vriend bij ons een kamer huurt. We zullen maar denken, het komt wel weer goed. Maar voor nu is de spanning af en toe te snijden. Persoonlijk heb ik er het, het er moeilijk mee dat ze al een tijdje niet meer zeker was van haar gevoelens en dit niet bespreekbaar heeft gemaakt met mij.
Maar het vervolgens wel met redelijk onbekende mensen heeft besproken. Of te wel ik voel me gepasseerd en gekwetst. Het zal wel even duren voor de rust hier weer keert. Ik vind het ook jammer dat het uit is, omdat ik haar vriend erg graag mag, een lieve, rustige jongen, die het ook niet zo goed begrijpt.
Met mijn gezondheid loop ik ook de klungelen ik heb al geruime tijd last van mijn maag en darmen, met mezelf afgesproken om vrijdag de dokter te bellen. Wordt het zat om steeds misselijk te zijn. En om steeds te horen: "je bent vast zwanger".
Wel als er weer iets bijzonmders te meldde is vul ik mijn verhaal weer aan, wekelijks bijhouden lukt me om een of andere reden niet zo goed.


WEEK 1 & 2
Er zijn alweer 2 weken om in het nieuwe jaar en wat voor een weken, in week 1 had ik drie dagen vrij heerlijk, rotzooien in huis, scrapkamer opruimen, starten met kerstspullen weg ruimen, en de zooi van de zolder naar de stort cq kringloop brengen. Drukke dagen, die zondag om 18.00 uur heeft Frans de vriend van Annefleur thuis opgehaald, het ging niet meer thuis, en hij heeft besloten uit huis te gaan. Aangezien wij een kamer zouden gaan verhuren is hij daar nu ingetrokken. Lastige situatie, hij is met veel stress en gezeur uit huis gegaan, nu maar hopen dat het in de toekomst weer wat neutraliseert.Het is een lieve jongen 19 jaar en hij heeft het er moeilijk mee, dat hij nu geen contact met zijn broers en zusje heeft.
Gelukkig heeft hij wel zijn schoolwerk opgepakt en lijkt hij zijn draai hier in huis te vinden. Het is nu toch anders dan afgelopen zomer, toen was het meer een time- out.
Ouders verwijten ons te hebben gestookt, en wilde dat hij de verkering met onze dochter zou verbreken, omdat het geen goede keuze voor hem is. Hierdoor heeft hij het afgelopen half jaar veel gelogen tegen zijn ouders, zei naar vrienden te gaan kwam dan bij Annefleur, wij waren hiervan op de hoogte, hebben wel benoemd het niet slim te vinden, maar hadden wel begrip, anders mocht hij het huis niet uit. Nadat zijn ouders, weer zijn laptop, I pod en telefoon hadden afgenomen, en alles wat daar aan berichten instond hadden gelezen was voor hem de maat vol.
Afgelopen week was dus weer wat hectisch, op mijn werk gaat het lekker, ik kom weer in mijn oude ritme, hier ben ik erg blij mee, heb ruim 1 jaar nodig gehad om weer helemaal lekker in mijn vel te zitten en mijn werk op mijn eigen niveau te kunnen doen.
De kerst spullen zijn sinds gisteren ook allemaal opgeruimd en staan weer op zolder.
Qua gezondheid gaat het ook goed, ik ben dit jaar goed gestart, meteen op de eerste dag s'avonds uitgegleden, en keihard op mijn knie beland. Omgevallen en met mijn reet in een plas terecht gekomen. Ik vloek niet maar ik moest echt de pijn weg puffen, zo zeer. Ik was erg bang dat mijn knie nu echt kapot zou zijn. Ik heb hem al 2x zwaar gekneusd. Maar gelukkig valt het mee, hij is kapot, maar alleen van buiten, er zitten nu nog dikke korsten op. Maar ik kan weer bijna pijn vrij lopen, gelukkig maar want volgende week gaan we een midweek weg.


De laatste weken van het jaar zijn om gevlogen en vandaag is het dan alweer de laatste dag van 2011. De laatste weken ging het er hier thuis rustig aan toe. Enige nadeel is dat ik de week voor kerst erg ziek ben geweest, snotverkouden en superbenauwd. Gelukkig was ik met de kerst dagen aardig opgeknapt. De kerst was leuk dit jaar 1e dag bij mijn ouders met familie, kadoos en lekker eten. 2e dag thuis met schoonfamilie totaal 15 man. ook weer kadoos en heerlijk eten. Na de kerst nog een paar dagen gewerkt en nu lekker vrij, in het nieuwe jaar maandag en dinsdag werken en dan de rest van de week vrij. Komt mooi uit kan ik de kerstboom ed opruimen. Ook zal ik mijn hobbykamer moeten opruimen, hier zijn de suprises gemaakt en het is tijdelijk als opslag ruimte gebruikt. Het lijkt me lekker om weer een opgeruimd hok te hebben. Gisteren was het een leuke dag, ik ben samen met mijn moeder naar P&P geweest en heb een mooie workshop kaart gemaakt. Ook nog wat papier gekocht en de winter serie stempel inkt van Tim Holtz.
Zoals jullie zien ga ik met een goed gevoel het oude jaar uit en ben ik benieuwd wat het nieuwe jaar me/ ons gaat brengen.

Week 43

Rustige week Annefleur heeft vakantie en ik heb 3 dagen vrij deze week. De maandag, woensdag en vrijdag.. Heerlijk lekker thuis en rustig aan doen, beetje freubelen, beetje man en kind naar tandarts brengen, ik hoef deze week, voor de eerste keer in 3 weken niet, volgende week weer. En vrijdag boodschappen doen voor de halloweenparty van Annefleur.
Zeer geslaagd feest, met een man of 40 over de vloer, maar wat kunnen pubers er een ongelovelijke zooi van maken. De volgende dag is Annefleur met haar vriend, vriendin en nog 3 mensen tot 13.30 uur bezig geweest om alles weer op te ruimen. Jammer dat er niet meer mensen mee hielpen.
Zondag heerlijk zitten werken aan mijn LO voor de fotoswap op het SA-forum. Kan hem nog niet plaatsen, want ikmoet hem eerst opsturen naar de persoon voor wie hij bedoeld is.
Verder leuke atc ontvangen, was grappig ik had de envelop in mijn handen en dacht ik heb toch niks gekocht of zo. Bij het open maken zaten er prachtige atc in.

Week 42
Eindelijk eens een wat normalere week, Frans uis grieperig en donderdag en vrijdag ben ik ziek thuis gebleven, vooral veel hoofd/spierpijn.
Jeffrey heeft na een afkoel periode ervoor gekozen om terug naar huis te gaan. Hij hoopt dat het nu 3 weken later, en na de nodige gesprekken allemaal beter wordt. Ik hoop het ook, die jongen wil graag een goede familie relatie en die gun ik hem van harte. Wel weet hij dat hij bij ons altijd welkom is mocht het onverhoopt toch niet gaan.
Op hobby gebied, atc en kaarten gemaakt, afgelopen woensdag met de club de workshop van (Hobby van het SA-forum) gemaakt. Volgende week maken we het af en gaan ze op de foto.

Week 39-41
Rustige weken, die kennen we hier niet. Er is een heleboel gedoe geweest, bij Annefleur haar vriend thuis, met als resultaat, dat ik er een inwoner bij heb. Gelukkig zijn ze wel in gesprek met elkaar gebleven. Maar veel drama en onrust in ons huis. Verder ook veel lol met alle aanloop en we hebben al een paar keer zitten UNO spelen en ook het Rigletto spel hebben we uit geprobeerd. Veel lachen en hectiek tijdens het spelen.
Heerlijk een huis vol met pubers, en ook weer lekker als iedereen vertrokken is en de rust is terug gekeerd.
Wat is er nog meer gebeurd, Frans zit met zijn voet in het gips, hij heeft al jaren last van een geirriteerde achillespees. Nu zit het voor 6 weken in het gips, als alles goed is, moet deze totale rust de oplossing bieden zo niet, dan is alleen opereren nog een optie.
Op knutselgebied lekker actief bezig geweest, vorige week zondag een dag later mee gedaan aan de World Card Make Day. Heerlijk de helezondag zitten freubelen.
Ook heb ik nog een prachtige stempelinkt kast/molen gekregen van mijn ouders, helemaal blij er mee. Moet er nog een foto van maken, maar hij komt zeker hier te staan.
En zoals je ziet heb ik eindelijk door hoe ik mijn blog mooi kan maken.

Geen opmerkingen: