woensdag 12 september 2012

Zomer stop voorbij

De zomer is alweer voorbij en we zitten al weer in de meterologische herfst.
Ik heb een heerlijke zomer achter de rug, lekker op vakantie naar Oostenrijk geweest, het blijft echt mijn favoriete land, dit jaar waren we in het Pitztal, prachtig mooi gebied, smal dal met hoge toppen rondom.
Daarnaast de beurs in Zwolle bezocht, voor mij de eerste keer in Zwolle, erg leuke beurs overzichtelijk en niet mega druk. Hier lekker geshopt en een Azza workshop gedaan. Deze stond al heel lang op mijn verlanglijst. Behalve naar de Beurs ben ik ook nog in Almere wezen shoppen bij Essies, ook hier goed geslaagd. Naast mijn heerlijke vrije dagen, heb ik ook gewoon gewerkt, zomerperiode is toch altijd drukker omdat er veel collega's op vakantie zijn. En natuurlijk iedere mooie dag lekker buiten zijn en dus weinig gescrapt en gefreubelt. En dan nu een heleboel foto's, van mijn aankopen, en de kaarten die ik heb gemaakt.
Mijn aankopen uit Oostenrijk

Dit mooie papier vond ik zomaar bij de Aldi


Naar een voorbeeld uit de hobbykrant, met materiaal uit de witteboek handel


Papier pakket van Papermania, stempel geleend van mijn tante. Idee uit de Hobby krant


Wederom Papermania, stempel van Gorjuss, tekst stempel for ever friends


Papermania papier idee uit de Hobbykrant

Action en Lidl

Prachtig Websterpage pakket uit Zwolle, zo ook de onderstaane foto's.


Witte vlakje is een atc stans


Kant en prachtige bloemen brads van Rayher

1 opmerking:

Hilde Van Looy zei

Ik heb een hele waslijst zien voorbij gaan. Wat heb je leuke dingen gekocht, maar die kleine roosjes op de laatste foto, die zag ik nog nergens. Heel mooi. En de kaartjes met al die verschillende laagjes vind ik super ! Ik ben volger geworden.
Groetjes, Hilde