zaterdag 12 april 2014

Eindelijk weer tijd

Even stilte op mijn blog, ik had het gewoon te druk om ook nog te bloggen, maar vandaag ga ik lekker veel info erop zetten. Ik heb op mijn SU blog ook nieuwe kaartjes geplaatst dus kom een langs om daar te kijken. Verder zijn we met ons kleine team van Stampin'up! een challenge blog begonnen. Altijd leuk om je uit te laten dagen, iedere 14 dagen komt er een nieuwe uitdaging op te staan.
Maar  ik ben ook nog aan het scrappen en kaarten maken met andere materialen of combi's met SU materiaal en de uitwerking daarvan kun je hier bewonderen.
Ik doe op het SA-forum mee met de SASSS ik loop lekker achter maar heb deze week toch weer een week gemaakt weet even niet welke week. Foto komt van de foto shoot en het papier en de stickers zijn van EK succes en deze liggen al jaren in mijn kast. ook de bloemen en brads komen uit de mega voorraad. Ik moet zeggen dat ik de kleuren nog steeds heel mooi vindt.
De kaart heb ik gemaakt met papier van paper mania, de jurk komt uit een frame lits set Dress Up van SU. En de bling bling is budget.

 

2 opmerkingen:

Sacha Bouman zei

Hele leuke blog, mijngas wat ben je handig met de scrap!

Je@net zei

Leuk geworden, Astrid.
Heel mooie kaart en een erg leuke lo!