zondag 17 november 2013

Efteling Lay out


Dit weekend lekker bezig geweest met scrappen, bij Cards en scrap een leuke maand challenge maak een LO met een grote foto. Altijd lastig maar ik bedacht opeens dat er ergens in een doos met foto's nog een foto van de Efteling lag. Deze foto zat in een kartonnen omlijsting en daarop heb ik verder geborduurd.  Op de bovenste foto Annefleur samen met pappie en op de onderste samen met neefje Bart in de koets. Deze koets reed rond op het grote plein bij de ingang en natuurlijk ging Annefleur vragen of ze mee mocht rijden.
De foto's zijn gemaakt tijdens de winter Efteling in 2005, wij waren toen met de familie bijeen in Loon op zand, omdat mijn ouders beide 65 jaar werden en ook nog eens 45 jaar getrouwd.
Ik heb een heel oude lijn van Basic Grey gebruikt zit zeker al 5 jaar in de voorraad, en ook oude rubons uit de kast gehaalt. De Letters zijn ook van oude lijnen van Basic Grey. Zo zie je maar wie wat bewaard....

6 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een leuke lo, Astrid!
Je kunt met deze lo zo mee doen aan de maandelijkse scrapuitdaging van Cards & Scrap. Daar is deze maand het thema: maak een layout met één grote foto!

nit@ zei

wat een vreselijk leuke LO astrid!

groetjes
anita

Marjolijn van Elsberg zei

Wat leuk! En zo jammer dat Loekie weg is uit de Efteling.

Henriëtte zei

Wat een leuke lo heb je gemaakt.

Brenda zei

Wat een leuke LO heb je gemaakt! Lekker vrolijk met dat grappige frame:) Erg leuk dat je meedoet met de Scrapuitdaging#4 bij Cards&Scrap!
Groetjes en fijn weekend,Brenda

Anja (scrappie) zei

Heel erg leuk gedaan met dat grappige frame. Bedankt voor je deelname aan cards en scrap.