maandag 20 mei 2013

Lekker bezig geweest.

Ik heb ben weer lekker bezig mety het bijhouden van mijn blog. Niet dus maar ga het vandaag goed maken. Afgelopen weken erg druk geweest, met verjaardagen, vakantie en werken.
In de meti vakantie ben ik met een deel van mijn familie een midweek naar Hoge Hexel geweest, we zaten in een Hoogeboom vakantie park. een prachtige groepswoning, met volop ruimte en een zithoek waar je met 12 mensen gewoon lekker kon zitten. Heerlijke week gehad, met wandelen, kletsen, shoppen,spelletjes en lekker eten. Dat laatste dankzij Frans, die het fijn vind om er voor te zorgen dat we allemaal kilo's aankomen in zo'n week.
Met mijn moeder, tante's en schoonzus een dagje gaan scrapshoppen, bij Hobbyvision in Rijssen en Creabest in Ommen. Leuke dingen gekocht en ideeen opgedaan.
En ook kwam in de afgelopen weken het papier binnen dat ik bij de vlooiemarkt op het SA-forum had gekocht. Prachtig mooi cardstock in heel veel verschillende kleuren. De dames van de freubelclub zijn vooral blij met de frisse heldere tinten. Gelukkig maar wat dat is nu weer niet de smaak van mijn moeder en mij.
Natuurlijk heb ik da afgelopen weken ook zelf nog wat gemaakt, de bloem LO van Annefleur is voorzien van een titel en een tekst.
Ik heb diverse kaarten gemaakt, en ook een afscheidskadootje voor een collega, die ik niet op de foto heb gezet.
Nieuwe aankopen, potloden via het forum


Cardstock en Graphic 45 via het forum.


Kaart met verborgen binnekant


Kaartje van de 1,2,3, en 4 opdracht, alleen vergeten in te zenden.


Tekst geinspireert op een een tekst van een geboortekaartje.


1 opmerking:

Cora Hoekstra zei

Hé dat zijn de stempels van het art specially event van een paar jaar terug, wat zijn ze leuk hè.
Jullie vakantie week klinkt heerlijk. Succes met het bijhouden van je blog.