maandag 1 april 2013

Heel veel dingen

Ik heb veel om te showen, en dat komt natuurlijk omdat ik zo'n fantastisch trouwe blogger ben. Mijn doel was iedere week iets posten, maar afgelopen weken is daar niet veel van gekomen. Op mijn werk gaat alles lekker, het is druk en ik ben veel op pad, maar dat is ook weer leuk om te doen.
Hoe zag de afgelopen tijd eruit.
Op 16 maart was de opendag van de zorg, hier heb ik samen met collega's achter de stand gestaan, erg leuk om te doen, maar wel van te voren veel georganiseer. Eerst geen mensen die hielpen en toen opeens heel veel. Maar het was een fijne ploeg om mee op stap te zijn. Na deze dag door gereisd naar mijn nicht en haar man in Hoogerheide, heerlijk 2 dagen kletsen en genieten van elkaars gezelschap en de rust. Heerlijk als je het bos om de hoek hebt. Het was wel koud, maar ondanks dat lekker gewandelt. Zondag zijn we in Antwerpen naar de bios geweest, "Hans and Gretchen" in 3d super film af en toe wat bloederig, maar de secial effect waren top.
Op zaterdag 23 maart was de forum dag van het SU-forum stampingandmore geweest, hier bedank kaartjes gemaakt voor de high tea die een collega op het werk ging geven samen met bewoners.
Met deze kaartjes doe ik mee aan de challenge op het SU-per challenge blog http://www.su-per-challenges.blogspot.nl/2013/03/uitdaging-3-voorjaar.html
Op zondag de kaart gemaakt met het schuifsysteem, deze heb ik aan mijn schoonzus kado gedaan.
's avonds samen met mijn moeder en tante een borduurring versierd, mijn tante had voor de materiale gezorgt.
Maandagavond samen met mijn mams, tante en vriendin, bij een demostratie van SU geweest, de demo werd door Eefje gegeven. Ik heb alleen inkt besteld, de rest van mijn budget spaar ik op tot mei.
Woensdagavond op de vaste freubelavond een kaartje gemaakt.
En donderdag en vrijdag was ik lekker vrij,k mijn nicht kwam langs en we hebben nog meer gekletst. Maar ook heb ik iets bijzonders gedaan, mijn nicht is sinds zeer kort gediplomeert hypnotiseur, en ze wil hiermee een praktijk opstarten, om mensen te helpen bij het oplossen van problemen, denk aan stopppen met roken, stress reductie, gewichtsbeheersing etc etc. Ik heb dus een sessie ondergaan zal jullie later wel laten weten hoe het heeft gewerkt.
Zaterdag een taart gebakken en versierd, het is de eerste en ik geloof dat ik hier niet een ster in ben, maar hij is wel lekker en hij ziet er vrolijk uit.
Daarna een rustige eerste paasdag en vandaag eindelijk tijd om alles te showen.
Met deze kaartjes doe ik mee met de SU-per challenge voorjaar

De restjes paaspapier allemaal opgemaakt, randjes bewerkt met tumbled glass inkt.voorkant kaart papier is van Rosa dotje
 

Stof van Eline's huis, diecuts komen uit een Tildablok

Papier en versiersels, Papermania. Ben vergeten me foto te draaien.


Lente taart.


5 opmerkingen:

Gonny van der Ruijt zei

jij bent lekker druk geweest. Wat een heerlijke voorjaarskleurtjes hebben je bedankkaartjes. Die moeten goed in de smaak zijn gevallen. Bedankt voor het meedoen aan de SU-per challenge. Groetjes, Gonny

Je@net zei

Goed bezig, Astrid! Hartstikke leuke kaartjes en wat ziet die taart er mooi (en lekker :o) uit!

Laura zei

Hey,

Leuke blog heb je, en ja heerlijk het bos om de hoek die heb ik ook(de kempen).
Al moet ik eerlijk zeggen dat ik de afgelopen tijd weinig het bos heb bezocht zal straks met het mooie weer wel weer gebeuren en in de hersft.

Leuke paaskaartjes heb je gemaakt, heerlijk die kleuren.

En die lentetaart ziet er heerlijk uit!

Groetjes Laura

M@ureen zei

Maar als je dan blogt dan ook ineens heel veel ;-) .... leuke kaarten heb je gemaakt hoor en leuk ook om zo veel verschillende dingen te zien!

Greetz,
Maureen.

Blinnie zei

Ik vind vooral die borduurring errug leuk Astrid!
Groetjes, Belinda