zondag 17 februari 2013

Het gaat lekker

Met het scrappen gaat het goed, maak bijna weekelijks een LO dus, ik kom weer op gang.
Met mij zelf wil het nog niet vlotte ik blijf in de lappenmand zitten, na de griep niet goed opgeknapt, met als resultaat dat nu mijn bronchites nogal op speelt. Grootste nadeel daarvan, is dat ik zo moe wordt van het hoesten. Maar ik heb het er mee te doen, ben gewoon aan het werk en hier in huis doe ik ook nog wat.
En natuurlijk af en toe lekker aan het scrappen of kaarten maken, atc staan op een laagpitje.
Voor afgelopen woensdag had ik voor de club een opdracht bedacht, scrap een foto met eten. En ik heb hiervoor zelf een LO met een taart gemaakt. Het papier is van rosadotje Ik heb de ondergrond bewerkt met een screen en glimmermist, ook het taartkleedje op dezelfde wijze behandeld. 2 filefolders gemaakt. In de kleine zit een tekst over Maison Kelder in Den Haag, waar deze heerlijke taart vandaan komt. In de lange filefolder komt mijn journaling, over waarom ik deze taart kreeg. En natuurlijk wat bling bling, gewoon omdat jet kan.
De spread heb ik gemaakt met kant en klare scrap page's Deze zatten ooit in een pizzadoos die ik bij Paper and Pictures had gekocht. Ik heb zelf de foto's en de rand naast de 2 foto's en de rand boven de foto plus de gele journaling  en het roze bloemetje met kuiken toegevoegd. Het is een super snelle manier om je foto's te verwerken en helemaal niet mijn ding. Ik hou niet zo van kant en klaar.

3 opmerkingen:

Blinnie zei

Wekelijks een LO! Ik wilde dat ik dat kon zeggen, Astrid! Je maaksels zien er mooi uit maar natuurlijk ben ik wel nieuwsgierig waarom je die taart gekregen hebt!
Groetjes, Belinda

Hilde Van Looy zei

Prachtige LO en nu weet ik tenminste hoe je een taartrandje mooi moet inkleuren. Bedankt voor de tip.
Hier kom ik regelmatig langs.
Liefs,
Hilde

Jacqueline DH zei

Ik vind ze wel heel vrolijk die paaslo's!

Gr. Jacqueline