zondag 6 februari 2011

Week 5

Wat een lekkere week weer. Maandag ochtend eerst gewerkt, daarna s'middags naar de dietiste en 's avonds begonnen met de cursus Eerlijk over afvallen. Het is voor mij de eerste keer dat ik ga proberen met behulp van een groep af te vallen. Het uiteindelijke doel van de cursus is een gedrags verandering ten opzichten van eten. De cursus duurd een half jaar als je in dat haklf jaar 5% van je gewicht verliest dan kun je in de laste helft van het jaar meedoen met het vervolg. Ik hoop dat het me gaat lukken mijn uiteindelijke doel is om dit jaar 12 kg te verliezen.
Na de cursus, rot bericht gekregen over mijn zwager, hij heeft ongeveer 28 jaar terug een behandeling gehad ivm een hersentumor, deze tumor is weer gaan groeien. Dus nu start de hele medische molen weer, voorlopig is het afwachten, mogelijk kan hij geopereerd worden, maar het is nu al zeker dat ze niet alles kunnen verwijderen. Balen, maar niets aan te veranderen, Frans en ik zeggen altijd hij leeft al jaren in geleende tijd. Prognose bij de eerste diagnose was zeer slecht 3 mnd tot een half jaar. We hopen dus dat het dit keer ook weer goed komt.
Dinsdag en woensdag rustige dagen waarin niet veel bijzonders gebeurde. Vanaf donderdag heb ik bronchitis dus lekker benauwd, en het vervelende is dat het al maar erger werd, inclusief koorts, dus vrijdag weer me ziek moeten meldde. Ik merk nu eindelijk dat het wat beter gaat, maar ik heb totaal geen energie meer. De trap op lopen en ik ben doodmoe, ook hier baal ik van want normaal gaan we met dit weer lekker uitwaaien op het strand. Wel ik ben vanochtend voor het eerst weer buiten geweest, rondje met de hond gelopen en daarna half uur bij zitten komen. Nu rustig mijn blog bijwerken en hopelijk straks wat freubelen. Gelukkig geen koorts meer, voel me daardoor iets steviger op de benen staan.

1 opmerking:

Marian zei

Aardig heftig weekje heb je gehad zeg! Gaat het weer wat beter nu? Ik hoop dat je snel weer wat meer energie krijgt. Het weer werkt ook niet echt mee voor je hè.

Groetjes, Marian.