vrijdag 29 augustus 2014

Beurs bezoek en meer

Vorige week naar de Knotsgekke kaartdagen in Zwolle geweest. Ik vind het een hele leuke prettige beurs, en zeker op vrijdag was het er niet super druk, je kon gewoon overal goed bij komen en er was ook ruimte aan de make and take tafels. Ik heb een nieuwe techniek met chloor uit geprobeerd, weet alleen niet meer bij wie, en ik heb met de flakes gewerkt. Verder op mijn gemak rond gelopen samen met mijn moeder, tante en 2 vriendinnen. Deze beurs verdient wat ons betreft een prijs, voor opzet en variatie. Ik heb zelf niets met 3D plaatjes, stempel nu eenmaal liever, en hou niet van knipwerk. Maar beide waren goed vertegenwoordig. Wat ik erg leuk vond was dat er meerdere stands waren met de spullen van Gorjuss. Uiteindelijk een mooi paperpad en een stempel gekocht. Alle spullen bij thuis komst uitgepakt en opgeborgen. Ik ben ook een scrapper van niets want ik heb geen foto's gemaakt.
Verder heb ik bij Scrapamoment een workshop pakket aangeschaft, en met behulp van de beschrijving heb ik een proefboekje gemaakt met papier van de Action. Ik maak altijd eerst een proefje om daarna het origeen in een keer goed te kunnen maken. Ook nu ging ik bij het uitproberen een paar keer fout, bij het in elkaar zetten van de pagina's en het samenstellen van het boekje. 

Make and take met chloor techniek de blaadjes zijn ingekleurd met chloor
 
4 opmerkingen:

Marjolijn van Elsberg zei

Ohhhh, je maakt mijn dag helemaal goed, spullen van Gorjuss op de beurs!!! Daar ben ik al zo lang naar op zoek, gaaf en je werkje, prachtig weer maar ik ben al niet anders gewend van je. supermooi!

Eefje Bouweriks zei

Wij zijn op zaterdag geweest, toen was t ook niet zo druk. Fijn dat je je hart op hebt kunnen halen bij de stand met de Gorjuss stempels, ik heb daar ook nog gekeken, ik vond de stand met de bedeltjes erg leuk, heb er ook aardig wat gekocht

Groetjes
Eefje

Marjolijn van Elsberg zei

Ben nu toch erg benieuwd waar ze die Gorjuss stamps hadden want ik heb ze op heel de beurs niet gezien en heb het overal gevraagd.

Je@net zei

Wat een leuk effect dat chloor. Mooi boekje ook, Astrid. Fijn dat het zo gezellig was op de beurs. Ik heb dit jaar overgeslagen, maar mag anders ook graag even in Zwolle rondkijken!