vrijdag 11 oktober 2013

Zo veel gebeurd


Op een of andere manier is het me gelukt om een volledige post weg te gooien. dus bij deze maar opnieuw.
Afgelopen weken heb ik heerlijk gewerkt, ik zit in een lekker ritme en ondanks alle veranderingen blijf ik mijn baan als een van de leukste ter wereld beschouwen. Ik vind het heerlijk om samen met mensen op zoek te gaan naar hun wensen en mogelijkheden.
Afgelopen maand trouwde mijn nicht met haar Poolse vriend, we hebben een super leuk glasgooi feest gehad, en de week later een fantastisch mooie bruiloft met prachtig weer en een stralend paar. Het was fijn om de ouders en de broer van de bruidegom een week lang te kunnen spreken en zien. Wij zijn al sinds de jaren 80 bevriend met deze familie. De vader van de bruidegom straalde toen hij zei en nu zijn we echt familie. Annefleur was bruidsdame en ze zag er prachtig uit in haar jurk, maar dat heeft wel moeite gekost, bestel nooit een jurk via internet, als hij dan in China gemaakt wordt. De eerste jurk was 2 maten te groot de verkeerde kleur en vies, de 2e jurk zat zo strak dat het arme kind bijna niet kon ademen terwijl de bovenkant en de schouderband niet goed waren, Gelukkig heb ik een hele handige moeder, die samen met mij de jurk perfect heeft gekregen, helaas konden we aan de kleur niets doen.

De mooie maar lastige jurk

Samen met het bruidspaar op de foto

Voor het bruidspaar een heerlijk romantische kaart gemaakt met veel labels en kant.

De voorkant
Binnenkant

Labels voorkant
Labels binnenkant.
Daarnaast ook nog gescrapt, atc gemaakt en kaarten, voor challenge's die ik vervolgens dan vergeet  aan te meldden. Maar ik ben nu optijd voor challenge nr 16 op het http://su-per-challenges.blogspot.nl.
De opdracht maak een kaart met letters en/of cijfers.
Gemaakt met mijn laatste restjes rosa dotje papier
De binnenkant van de voorkant.
Ook voor een challenge maar ook te laat
Deze was voor challenge 15 maar te laat.
Met deze kaart doe ik mee aan de 16 challenge op het SU-per challengesblog
De 2e LO deze komt naast klas 4 die ik al eerder liet zien

5 opmerkingen:

Erna Logtenberg zei

Haha moest even zoeken tussen al je mooie kaartjes! Maar je kaartje is super mooi geworden! Wat leuk dat jullie zo'n mooie bruiloft hebben gehad! En wat leuk dat je meedoet met SU-per challenges!! Lieve groetjes, Erna

Marjolijn van Elsberg zei

WAt een heerlijke post om te lezen en te bekijken, mooi dat bruidspaar en toch een prachtige rode jurk hoor!!!! Wel jammer dat je er zoveel energie in moest steken, die kun je dan wel anders gebruiken. Prachtige kaart ook, workshopje???????
En ook nog leuke scraps.

Yvonne zei

Je bent lekker productief geweest! Je kaartje voor de challenge vind ik erg leuk. Gezellig dat je meedoet met de SU-challenge. Groeten, Yvonne

Gèraldine, onafhankelijk demonstratrice Stampin Up! zei

Wat een superleuke blog heb je, fijn dat je meedoet met onze challenge, groetjes, Gèraldine

Margot zei

leuk! het vierkante kaartje met het vogeltje en de kerstbomen is mijn favoriet!