dinsdag 22 januari 2013

Wat ben ik lief !!

Eindelijk weer eens een LO gemaakt, doel dit jaar meer scrappen minder over het net surfen. En natuurlijk ook meer bloggen.
Afgelopen vrijdag waren we alweer 3 jaar getrouwd, normaal gesproken gaan we een weekendje weg, maar ja het is crisis, dus bleven we thuis. En daar ben ik achteraf heel blij om. Vrijdag middag hebben we nog heerlijk gewandeld in de bossen bij Harderwijk. maar sávonds begonnen we al niet zo lekker te zijn en na het boodschappen doen zaterdag, zijn we de deur niet meer uit geweest. Snotverkouden hoesten en hoofdpijn en af en toe een koorstvlaag. Dus vanaf de bank onder een deken genieten van de sneeuw.
Maandag ben ik nog heel dapper gaan werken maar rond 12.00 uur moest ik echt stoppen, de middag samen met mijn man al snotterend in bed door gebracht. Trouwens wat zijn mannen toch piepers als ze ziek zijn. De mijne gaat zelfs schelden tegen het hoesten, volgens mij gaat het daar echt niet van over.
Vanmorgen eerst opgestaan, maar toch weer terug me bed in gegaan, en eindelijk geslapen.
En nu voel ik me ietsje meer mens, en ben ik even voor de pc gaan zitten om van me af te schrijven en om mijn laatste LO te laten zien.
Op de foto ben ik 2 en half jaar oud, ik moest naar bed en daar had ik een hekel aan. Volgens mijn moeder was ik een heel lief klein kindje dat bijna nooit huilde, mijn broer dacht en denkt daar anders over en noemde me vroeger "jankerd" vandaar de tekst.
Het papier ie een oude lijn van creamotion de overlay komt van Making memories en is ook een oudje.
De oude voorraad moet maar eens op gemaakt worden.

4 opmerkingen:

Lida zei

Wat is dat een mooie layout met de foto van vroeger
ik hoop dat je vlug op knap!!!

groetjes Lida

bmartes zei

Wat een leuke layout Astrid!
En die foto vind ik echt geweldig.
Leuk he om met oude kinderfoto's
te scrappen?
Ik doe dat ook heel graag...
Liefs,
Arja

Irm zei

Leuke foto!!!!! En een mooie LO!
Ik hoop dat je opgeknapt bent! Groetjes, Irm

Carla zei

Oohh, wat een schattige jankerd.
Vervelend dat je toch ziek ben geworden.
Beterschap voor jou en je mannetje.
Zie je dinsdag, als je bent opgeknapt natuurlijk.
Groetjes