maandag 5 november 2012

Workshop in Heesch

Gisteren een workshop gehad in Heesch, ik had hem gewonnen op de vakantieveiling en nu eindelijk de tijd om er samen met mijn mams heen te gaan. Na anderhalf uur rijden aangekomen eerst een kopje thee, al snel werden we opgehaalt voor de workshop, deze werd door ................................... gegeven. Ze was alleen en gaf gelijk tijdig ook een workshop, porcelein schilderen en een minialbum van jute maken.
Een mooie ruimte waar we met ze allen goed in paste.
Op de plekken van de LO workshop lag 1 vel blauw cardstock, en 2 vellen designpapier plus een half vel, Het designpapier  was van een lijn die zeker 6 jaar oud is, heb het ook nog ergens in mijn papier voorraad liggen. En dat was het, later werd duidelijk dat we in de bak met knopen mochten zoeken naar wat we wilde gebruiken en dat gold ook voor het lint en kant. Tevens was er een tafel met restpapier, zover ik het kon bekijken ook allemaal oudere lijnen. Ik heb mijn halve vel ingelevert en ben in het rest papier op zoek gegaan naar bij passende papiertjes. De LO die als voorbeeld diende was uit meerdere lagen opgebouwd en er zaten gestanste bloemen op, er was echter geen bloemenpons, wel een vlinderpons. De randjes werden opgeruwd met het scherp van de schaar en verder werd alles geknipt, niet gesneden, arme ik ik had wel een mes bij me,maar geen snijmat en die lag er niet, en ik heb een hekel aan knippen. Uiteindelijk ben ik tevreden met het resultaat, het was lastig, voor mij out of the box. Thuis heb ik de tekst Memories en Family Life toegevoegd, ik had het papier tenslotte nog liggen. En ook nog een quot op vellum, plus de tekst Scheveningen 2003.
Ik denk dat de workshop was aangepast aan de prijs, die we betaald hebben via vakantieveiling. En als ik er zo naar kijk dan klopt de prijs qualiteit verhouding wel.Er naast het papier waar de woorden uitkomen. Ik heb de embossing
gekleurd met Distressink Forest Moss

5 opmerkingen:

Ria zei

Je hebt wel een leuke LO gemaakt, maar jullie hebben dan wel erg weinig spullen gekregen om iets te maken, maar kreeg je wel uitleg hoe je iets moest doen of was het meer een crop ochtend ?
Wij hebben daar ook al regelmatig workshops gedaan, maar altijd voldoende materialen gehad !!
groetjes Ria

Cora Hoekstra zei

Ondanks je erg beperkte middelen heb je er wat moois van weten te maken.
Maar ik kan me je teleurstelling over het geheel wel voorstellen. Ga je nog een keer bieden??????

Roxanne zei

De vakantieveiling workshops zijn altijd een stuk minder, je wordt natuurlijk als 'ondernemer' ook niet vrolijk als er een boel mensen komen voor 2.50 pp ofzo.
Maar aan de andere kant als dat niet de bedoeling is, moet je ook niet aan die veilingen meedoen als ondernemer zijnde.
Het resultaat is heel mooi geworden, jammer dat de workshop niet was wat je verwachtte.
Normaal gesproken zijn de workshops in Heesch geweldig en genoeg (nieuwe) materialen.

Jenny zei

Je heb een mooie lo gemaakt met de beperkte middelen.
Jammer dat het niet was wat je ervan verwachte.

groetjes Jenny

Monique CreaTijd zei

Wat knap dat je er toch zo'n goeie lo van hebt weten te maken.