zaterdag 20 oktober 2012

Lekker bezig geweest

Ik heb de laatste tijd geen tijd genomen om mijn blog bij te houden, ga vanaf deze week weer mijn best doen. Binnen de familie loopt het allemaal redelijk, mijn vader heeft even in het ziekenhuis gelegen omdat hij een knieprothese kreeg, dat is goed gelukt en hij is nu bezig met revalideren, dit gaat hem natuurlijk niet snel genoeg. Stil zitten en rustig aan doen zijn aan die man niet besteed. Mijn broer heeft het heel erg moeilijk met het verwerken van het verlies van zijn tweeling helft, Hierdoor zit hij nu na 2 jaar thuis, omdat zijn oplossing was keihard werken, helaas daar gaat het gemis en de pijn niet mee over, gelukkig heeft hij nu hulp gezocht. Mensen die ideeen hebben of een goede rouw therapeut weten op het gebied van tweeling naar eenling, laat mij dat aub weten via een reactie.
De post hieronder bevat foto's van onze vakantie in Oostenrijk, en in deze post dan eindelijk weer kaarten om te laten zien. Een hele serie Halloween kaarten en daarnaast Kerstkaarten.
7 opmerkingen:

Cora Hoekstra zei

Wat zitten er mooie/leuke kaarten tussen. De topper is voor mij de onderste met de labels (die heeft een hoog namaakgehalte).

bmartes zei

Ik vind het prachtige kaarten, vooral die met de drie wijzen! Wat verschrikkelijk voor je broer dat hij zijn 'andere helft' kwijt is,ikkan me voorstellen dat dat een trauma kan zijn.
Sterkte ermee!
Liefs,
Arja

Hilde Van Looy zei

Een hele productie ! Er zit wat tussen voor ieders smaak, denk ik. Mijn persoonlijke voorkeur is de laatste en de stempel met de drie wijzen vind ik heel leuk.
Liefs, Hilde

Rieni zei

wat ben je productief geweest, er zitten hele leuke kaarten tussen. En ik kan me het verdriet van je broer goed voorstellen, van twee naar een zal niet meevallen. Hopelijk kan hij een goede therapeut vinden

JU@NITA zei

Wat heb je een hoop kaarten gemaakt zeg,mijn voorkeur gaat ook uit naar de laatste. Ik wens je broer en jullie heeel veel sterkte toe.En hoop dat jullie snel een goede therapeut zullen vinden,Sterkte nogmaals.

lieve groetjes Nita

Marielle zei

Sooo jij bent productief geweest, wat een boel kaarten en allemaal even prachtig.
Liefs marielle

nit@ zei

Wat een mooie kaarten, en wat een hoop!

groetjes
anita