zaterdag 21 april 2012

Even bijpraten

Al een tijdje niks op mij blog gezet. Daar ga ik vandaag verandering in brengen, want ik ben druk genoeg geweest. Alleen ben ik ook ziek geweest eerst een goede griep die me in bed hield. En natuurlijk als restje een fikse bronchites over gehouden. Geen lucht en geen energie, flink aan de puffers en na een bezoek aan de huisarts nu ook aan de anti biotica. Mocht ik aankomende week niet opknappen dan wordt het toch Prednison. Maakt niet uit voor mij ik heb gelukkig geen last van de bijwerkingen.
Maar ondanks het gekuch en de benauwdheid ben ik vorig weekend wel samen met mijn mams en mijn mijn tante naar het stamping event in Zeist geweest. En het was helemaal super, leuke dingen gezien, veel workshops gedaan en ook nog wat leuke spullen gekocht.
Afgelopen dinsdag moest ik voor mijn werk naar Zeist. Nadat ik klaar was met de vergadering s'middags vrij genomen en langs P&P in Doorn gereden, was er toch al bijna. Daar ook nog wat stempels gekocht. Voor nu is mijn hobby budget wel op, maar ik heb super veel leuke dingen gekocht en geleerd. Hieronder de foto's van wat ik heb gekocht en gemaakt.

Manila papier om labels te maken, Distress Wild Honey, lintje met roosjes, de kerst stempel en de atc 2e hands gekocht, losse rubber stempels zatten in een grabbag. dan nog 2 pakjes kleine papiertjes en een cosmic shimmer mist Candy pink


Magnolia stempels, klein stempelsetje van Prima, leuke paperclips, lintje en ik heb ook de stans met het mini autootje van TH gekocht.Deze label gemaakt bij een van de verkopers.


Workshopje waarvoor ik me had opgegeven, moest er zondag om 10.00 uur zijn, dit is gelukt.


Deze en de hierna volgende workshops werden gegeven door de dames van het Art specially Event.


Een van de workshops die werd gegeven, de stempel lap met daarop de boom is in bestelling.


Deze kaart gemaakt naar een voorbeeld dat ik op het Event had gezien clean and simple.


4 opmerkingen:

Astrid zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
simone zei

Tjee zeg je hebt wel een heerlijke tijd achter de rug, hopelijk gaat het de komende week beter en wordt de Prednison je bespaart, Dusssss van harte beterschap.
Maar je hebt wel hele leuke spulletjes gekocht, en wat een leuke dingen laat je allemaal zien, vindt die laatste kaart sterkte zo mooi, inderdaad clean en simple op de een of andere manier wil mij dat nooit lukken.
groetjes Simone

Lida zei

Wow wat heb je mooie spulletjes gekocht en wat leuke dingen
die gemaakt heb zijn geweldig!!
en beterschap
groetjes Lida

Loes zei

Leuke dingen heb je gekocht en gemaakt. Volgend jaar ook maar naar Zeist!
Nog een vraagje, van welk merk is de stempel van je laatste kaartje?

groetjes,

Loes