zaterdag 10 september 2011

Lekker bezig deze week

Heerlijk bezig geweest afgelopen week, kaartjes, en voor het eerst sinds tijden weer eens een LO.
Op de LO zie je foto's van Annefleur, net voor haar 4e verjaardag. Toen was ze al dol op de camera, dit is het resultaat van boos, blij, en verbaasd. Helaas fotografeerde ik toen nog niet met een digi camera, en de negatieve zijn in de loop der jaren en de verhuizing kwijt geraakt, want er zaten nog 2 foto's bij, namelijk verdrietig en gewoon. Het papier is van een lijn van Creamotion denk van 4 jaar terug.  Verder had ik jullie nog foto's beloofd van de workshopkaart die ik vorige week by Your Zoap heb gemaakt. Anneke is de ondwerpster van deze mooie kaart, het papier is de nieuwe lijn van Rosadotje en ontworpen door Gepke. Het was heel veel snijwerk en vouw werk maar het resultaat is dan ook prachtig.
6 opmerkingen:

Marielle zei

Prachtig spread heb je gemaakt zeg heel mooi met die kleuren....En die kaart is helemaal geweldig lijkt mij wel moeilijk om te maken maar het resultaat is helemaal super.
Liefs marielle

Henri√ętte zei

Jij bent lekker bezig geweest. Mooie spread en die kaart vind ik helemaal super!!

Lida zei

Wat zijn dat prachtig layout,s
en je kaartje is ook zo mooi

groetjes Lida

bmartes zei

WAt een geweldige dubbele l.o. heb je gemaakt. Leuk die foto's van je dochter... Wat een gedoe he met negatieven? Lang leve de digitale fotografie!
Dat kaartje vind ik een kunstwerk. Ik zou dat nooit kunnen maar hij is prachtig!
Groetjes,
Arja

Jolanda zei

Leuke layouts, en wat een gave fotoserie. Jammer dat je er twee mist... En wat een prachtige kaart, ziet er inderdaad zeer ingewikkeld uit. Die ga je vast zelf houden :)

Monique/bloem zei

Je layouts zijn super. Je kaart helemaal geweldig, het ziet er heel ingewikkeld uit! Prachtig!